Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Kaymakam Demirer, Belediyemizi ziyaret etti.
  • Haber Konu : Kaymakam Demirer, Belediyemizi ziyaret etti.
  • Haber Tarih : 06.05.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Kaymakam Demirer, Belediyemizi ziyaret etti.
Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Konakkuran Belde Belediye Başkanı Abdurahman Ömeroğlunu makamında ziyaret etti.
Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve Malazgirt Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Uysalı kapıda karşılayan Başkan Ömeroğlu, daha sonra misafirlerini makam odasında ağırladı.
Kaymakam Demirer ve Başkan Ömeroğlu, Konakkuran Belediyesinin yaptığı ve bundan sonra yapacağı hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Beldenin sorunları, belediyenin çalışmaları ve projeleri konusunda Ömeroğlundan bilgiler alan Kaymakam Demirer, görev süresince Malazgirt halkına yakışan hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirtti. Başkan Ömeroğlu ile sorunlarının çözümü ve beldeye yeni projeler kazandırma noktasında ortak çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Demirer,
İnşallah Başkanımızla beldemizi daha da geliştirecek hizmetlerle buluşturacağız, dedi.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf